Sebze ve Meyve Entegre Tesisleri

Meyve ve sebzeler hasatlarından sonraki soğuk depolamalarında, depo sıcaklığı uzun sürede düşürülürse, kaliteyi olumsuz yönde etkiler ve muhafaza süresi azalır. Bu nedenle meyve ve sebzelerin soğukta depolanmasında ön soğutma kullanılması çok önemlidir. Özellikle çok çabuk bozulan çilek, vişne, kiraz, şeftali, kayısı, domates, salatalık, kabak gibi birçok meyve ve sebze ön soğutma işleminden mutlaka geçirilmelidir. Bu işlem genelde meyve ve sebzelerin hasatlarından sonra işleme yerlerine taşınmadan önce yapılmalıdır. Elma gibi uzun süre depolanan meyvelerin ise depolandıkları yerlerde ön soğutmaları yapılabilir. Depolama süresi hasattaki olgunluğuna, depolama sıcaklığı, süresi ve ihtiyaç duyulan nem miktarı ise meyve ve sebzenin türüne bağlıdır.

SOSYAL MEDYA

İLETİŞİM FORMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ

  • Adres
    Şerifali Mh. Türker Cd.
    No: 51 34775 Ümraniye
    İstanbul / TÜRKİYE
  • Telefon Numarası
    +90 (216) 466 20 06
  • Fax Numarası
    +90 (216) 313 43 13
  • e-Posta
    info@technowell.com.tr