Et Entegre Tesislerinde Nem Alma


Et kesimhanelerinde hijyen standartlarına uyulabilmesi için ortalama bir nem oranında tutulması gerekmektedir. Yüksek nem daha lezzetli bir etin ortaya çıkmasına engel olur. Böylece mahalde yoğuşma meydana gelmez ve bu yoğuşma sonucu ortaya çıkabilecek küf mantar ve kontaminasyon riskleri ortaya çıkar.

Et işlenen alanın %65-70 nemin altında tutulması işe mahallerin yıkama sonrası kurumaları daha çabuk olur ve buralarda çalışan insanlar için daha hijyenik bir iç hava kalitesi sağlanmış olur. Mahalde  ortaya çıkabilecek bir kayganlık sorunu ortadan kalkar. Tüm mekan daha hijyen ve temiz bir mekana dönüşür.



SOSYAL MEDYA

İLETİŞİM FORMU

İLETİŞİM BİLGİLERİ

  • Adres
    Şerifali Mh. Türker Cd.
    No: 51 34775 Ümraniye
    İstanbul / TÜRKİYE
  • Telefon Numarası
    +90 (216) 466 20 06
  • Fax Numarası
    +90 (216) 313 43 13
  • e-Posta
    technowell@technowell.com.tr